Tema nunta-floarea-soarelui

Cand erati mici, cu siguranta calatoreati cu trenul sau cu masina si observati frumusetile holdelor romanesti. Nu spunem ca nu sunt zone in prezent in care mai poti intalni asa ceva, dar in copilarie totul avea o alta dimensiune.

Imagineaza-ti un lan intins de floarea-soarelui. Absolut superb ! Cum credeti ca ar arata aceste flori ca principala tema a nuntii voastre ? La fel de superb. Astazi exista acel hibrid de floarea-soarelui, numit floarea-soarelui ornamentala, este perfecta pentru cei ce indragesc aceasta floare. Iata in continuare cateva idei pentru a-ti incorpora floarea preferata in marele eveniment.

Invitatii de nunta. Cel mai frumos model intalnit, a fost o invitatie ce avea un mic buton de lemn in forma de floarea soarelui. Un scris maro pe o hartie galben, iar in mijloc o micuta funda maro si acel buton in forma de floarea soarelui tineau loc de incuietoare. Splendid!

Rochia de mireasa. Pentru rochia de mireasa nu trebuie sa te complici prea mult in aplicarea florilor. Este deajuns o panglica galbena in talie sau de ce nu, orice rochie alba ti-ai ales in contrast cu buchetul de floarea-soarelui in mana, ar fi la fel de potrivite.

Pentru flori si decoratiunile interioare evident vei alege floarea-soarelui. In cazul in care nu vrei doar floarea-soarelui in buchetul miresei, le poti combina cu trandafirasi galbeni sau albi. Poti opta pentru fete de masa galbene si vesela maro, ofera un aspect spectaculos iar pentru a nu mai incarca peisajul, poti folosi o vaza simpla, transparenta cu trei floarea-soarelui. Simplu si de efect.

Tortul. Sunt destul de multe optiuni si in ceea ce priveste tortul. Poti avea o floarea soarelui mare pe cel mai inalt nivel al tortului si in jos tulpina, sau poti alege mai multe flori micute pe fiecare nivel; poti lega o funda de jur-imprejurul fiecarui nivel si atasa o floarea-soarelui in centru. Fie din ciocolata sau martipan alb, va fi perfect.

Si in sfarsit marturiile, traditionalele de-acum, lumanarele cu model de floarea-soarelui, pixuri, bombonele, canute, mici vaze sau ghivece cu flori.